Leica Nova MS60 Dynamick Lock

Dynamisk lås

Med utgivelsen av Leica Captivate 2.00 er Dynamic Lock nå å finne på Leica Nova MS60 multistasjon. Den nye funksjonaliteten gjør at MS60 i mye større grad kan låse (oppdage og deretter følge) et prisme i bevegelse. Tilbakemeldingene fra brukerne har så langt vært helt fantastiske!

I denne bloggen forklarer Hans-Martin Zogg, TPS Business Director, i detalj hvordan denne funksjonaliteten fungerer og hvilke bruksområder som finnes.

Frem tilNåtteLandMålereEller AnleggsmaskinerStåogventepå,在TotalstasjonenSkulleLåse(oppdage og deretterfølge)etMål,unntattNårMåletMåletAllerede allerede allerede var var nerenfor tleeskopets合成。selv om dette裸露的tar noen sekunder,vil det iløpetav en lang arbeidsdag menge mangemålingerutgjørebetydelig betydelig medbådetid og penger。

Funksjonaliteten med Dynamic Lock på MS60 multistasjon har endret dette. Nå trenger ikke brukerne lenger stå og vente – multistasjonen låser målet selv om målet er i bevegelse.

Ekstra Dynamiskebruksområdersom的Dette Passer perfekt:

1) Maskinstyring

2) Stikke ut hvor stangen ofte legges på bakken

3)OG GENELT I TRAVLEARBEIDSMILJøer

Her er en kjapp gjennomgang for de teknisk interesserte av hvordan det hele fungerer. Frem til nå har MS60 oppdaget og låst et prisme i bevegelse når prismet kommer innenfor teleskopets synsfelt. Teleskopfeltet er selvsagt ganske smalt – ca. 1,5°. Med den nye Dynamic Lock er synsfeltet blitt utvidet med en vertikal laser-viftestråle på +/-20°. Alle mål som krysser denne vertikale viftestrålen, vil derfor bli oppdaget og låst.

Det beste er å prøve Dynamic Lock selv, slik at du virkelig forstår hvordan den fungerer – du vil ikke tro hvor bra den er og hvor mye tid du sparer før du har prøvd den!

SE如何进行ÅFinneut Mer om om hvordan den fungerer:

维恩利格·希尔森(Vennlig Hilsen)

Hans Juergen Zogg

汉斯·马丁·佐格(Hans-Martin Zogg)
TPS Business Director

Om Leica Nova MS60

Kundehistorier fra hele verden

Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.
Les om hvordan kunder over hele verden bruker de ulike løsningene våre til å skape smarte endringer.

Kontakt Leica Geosystems

Finn Din Kontakterson Hos Leica Geosystems for Salg,Brukerstøtteog Teknisk服务。
Finn Din Kontakterson Hos Leica Geosystems for Salg,Brukerstøtteog Teknisk服务。